HÍREINK

Új fejlesztésű, nagy teljesítményű kasza-kombináció

Az ELHO 2020 év végén mutatta be Finnországban új, fejlesztésű pillangó-kaszáját. Az NK10700SF modell 10,7 m munkaszélességel rendelkezik, az ELHO sideFlow, csigás rendösszesítővel szerelve. Felszereltségében megegyezik a gyár 10500Delta típusaival: ELHO Opus elektronikus-hidraulikus vezérléssel, AutoBalance automatikus tehermentesítés állítás, ívmenet kompenzáció, GPS támogatású kiemelés-leengedés fordulóknál, főbb egységek szenzoros ellenőrzése. 


ELHO COBRA

Az ELHO 2018 novemberben Finnországban mutatta be új fejlesztésű, nagy teljesítményű vontatott silózógépeit. Az ELHO Cobra két típusváltozatban lesz rendelhető, a 7710W pótkocsival együtt és a 7710T vontatott kivitelben. A gépeket elsősorban közepes méretű mezögazdasági cégeknek és a silózást bérmunkában végzőknek ajánlják. A Cobra gépek munkateljesítménye és műszaki tartalma eléri az önjáró gépeket, jelentősen kedvezőbb költségek mellett. A gépek működtetéséhez min. 250 LE teljesítményű erőgép szükséges, de az önjáró gépekkel szemben - melyek jellemzően csak a szezon egy rövid időszakában dolgoznak - az erőgép egyéb feladatok ellátására is használható.


elho 2017

Az ELHO a 2016-2017 gyártási évtől a saját fejlesztésű csigás rendrehordóit (SideFlow) nem csak a nagy munkaszélességű kasza-kombinációihoz, hanem a hátsó függesztésű szársértős kaszáihoz is kínálja. A nagy szállítási teljesítmény mellett, a zárt házas konstrukció garantálja az anyagveszteség mentes betakarítást. A rendrehordó egység automata túlterhelés védelemmel biztosított és a fedél nyitásával alkalmas terített rend létrehozására is.


pageup